lördag& mys med girlsen

tjjaaa. vaknade med bästvän runt 10. hade en mysig kväll igår med sofie, elin, sam och oskar.
och så kom ante alex och jalle förbi. hade superkul.
har inte gjort nästan någonting idag, duschat&fixat oss, snart kommer sofies kusin&faster hit och vi ska käka och kolla melodifestivalen. sen skjutssar irene oss till matilda, ska ha mys med flickorna!
nu ska vi snart äta. pusss



S-N-Y-G-G-A

ÄNTLIGEN SPORTLOV!

jag skrev ingenting igår pga några anledingar som jag inte tänker skriva här. det var en massa skit i skolan och sen efter. men nu ska jag vila upp mig över lovet och sen ta skolan& sånt lite seriösrare.. det har jag lovat mig själv.
idag vakade jag sju. åkte till skolan och har haft en ganska så slapp dag, fick sluta en och en halv timme tidigare, sköönt! i helgen ska mamma och magnus åka bort på sm någonstans?! så jag ska bo hos sofie. roligt vi ska ha!
så är igentligen bara hem en snabbis och ska packa lite & så, sedan drara jag till köpis, köper chips och dipp, och sen drar jag till sofie:)
hoppas alla får en trevlig helg och ett härligt sportlov!


2 skoldagar kvar.. skapligt skönt.

hålla!
vaknade runt 7. väntade på bussen men självklart kom den aldrig, så jag fick gå hem igen och mamma skjutssade mig! första lektionen gick vel okej. eller hände en del. aja dagen gick ganska så fort. åkte till köpis efter skolan, ska skriva lite av vad jag köpte.  sen åkte jag hem och åt&så. åsså hade jag och syster en deal, om jag städade hennes rum skulle hon hjälpa mig med provet. haha de gick inge vidare med provet.
ni kan ju kolla hennes blogg hur fint de gick :)
http://ktildiis.blogg.se

2 tjocktröjor
en vanlig långärmad tröja
jeans tights
2 mössor
1 shal-

HAHA, ganska kul tisdag faktiskt.

tjena. klev upp sju. åt pannkakor till frukost, faktiskt riktigt gott! kom till skolan och idag är de nog  första gången som bussen var i tid, så jag kom i tid idag. wiiie :)
har haft en tråkig dag fast ändå en rolig.orkar inte skriva så mycket, jag är trött så ska nog sova nu snart.

kort inlägg

hallådär.
ska inte skriva så mycket för jag har ingenting attt skriva. har inte gjort någontingalls idag.
nu har iallfall jag duschat och fixat lite grann för i morgon. får panik när jag tänker på att jag borde plugga, men i morgon får det bli. och det menar jag. nu ska jag krypa ner i sängen och sova.  det är en ny dag i morgon!



kort skoldag.. sen sjukhuset till ortopeden!


min dag började inte särskilt bra, först var bussen försendad, inte för att jag hade förväntat mig någonting annat eftersom att den alltid är det. men när bussen kom till köpis sa busschauffören att bussen var för kall;o
så alla lärde hoppa av och byta till nästa buss, skit drygt! så missade hela mentorstiden. sen hade vi läsning, matte, so och bild. fast jag han bara vara med tjugo minuter av bilden, för jag skulle till ortopeten med min höft. den hoppar ju om jag böjar det ena benet men står still med det andra, jag har ju vart hos hälsocentralen& röntgen med det. och nu ortopeden. men som sagt, det var ingen fara. någon sena som låg och hoppa snett på benet, aja jag mins inte! men det var iaf inga problem. sen gick mamma andré och jag och åt korv&mos. sen skjuttsade sandra hem mig och andré. det var ingen idé att åka tillbaka till skolan i typ tjugo minuter.
ska bara ta det lugnt idag& skriva en svenska uppgift, får se om jag dra till köpis& träffar bästavän senare..

blev ingen bild idag, hoppas de funkar ändå:)


tråkig söndag.. men ändå inte.

började med att hämta dom där jävla tabletterna hos kusin. sen käkade jag&bästavän donken.
sen fick vi skjutss av inger&sara hit, så duschade vi och fixa oss. sen mötte vi eric&viktor på köpis.
gick därett tag sen gick vi hem till sofie, fast eric drog, har inte gjort ett skit, knäppt snygga bilder. kommer några snart! puss











där fick ni se lite snygga bilder!


tjalalalalalalala

nu drar jag och bästavän och hämtar min medicin hos kusinerna som jag glömde där igår.
sen efter så drar vi och käkar donken. fyfan va gott! smsa om det är nåååå

0 7 3 8 2 1 4 5 0 9


underbar kväll!

det slutade med att jag tog bussen till sofie& mötte viktor på bussen.
efter ett tag kom eric också, känndes som att dom rev hela sofies hus?! dom tejpade saker i taket och på väggarna, åså klädde viktor ut sig till tjej, tog sofies löshår&en massa. HAHA TOKIGA!
dom åkte runt 10. sen dess har jag och sofie suttit ner och pratat med hennes mamma&pappa om en massa och ätit glass& vi har vart ut och skottat, vi fick 75 kronor var för de. de va faktsiskt värt det.
nu ska vi nog gå och lägga oss, fast nää. eller man vet aldrig med oss;;



HAHA, den bjuder vi på:)

lördag! vaknade hos kanonkusin.

vaknade hos bästakusin. vi har fixat oss och vart på tempo och köpt godis, feta!
haha, nu sitter vi och kollar på tv. snart kommer någon philip hit som elin skulle träffa :)
vi var ju på bio igår, HAHA, den var otroligt bra, farsan hette den. lite sorglig va den, och såklart kan ju inte jag och elin hålla oss från att gråta. vi är ju som vi är!
ikväll ska jag nog vara med bästavän, och jag vet faktiskt inte vad vi ska hitta på, ute kan man vel inte vara om man inte vill frysa häcken av sig?! aja nu ska vi kolla tv. ha en bra dag, och smsa. 0738214509



filmen vi såg- farsan. otroligt bra, värld att se! HAHAHAHA



SYSTER, KUSIN, JAG- kärlek (L)


wiiieee, äntligen helg. sitter hos älsklingselin!


tja. vaknade sju idag, åt frukost fixade mig och packade det sista, ska sova hos elinkusin, vi ska på bio ikväll. sen blir det mys med chips&dipp&film. har inte gjort så mycket i skolan idag. en tråkig dag va det iallafall. känns bra att det är helg nu iallafall. nu ska vi käka sen drar vi in till stan. alla får ha en riktigt trevlig helg.



jag älskar dig elinhirsch, bästakusin. FÖRALLTID.

skola och hälsocentralen..

hallå! då var det dags att gå till skolan, vaknade runt halv 8, gick upp och käkade frukos. nu ska jag börja äta frukost varje dag. åkte till skolan, kom försent til mentorstiden för att busshelvete alltid ska vara så sen, den ska vara vid mig fem i 8. fem över åtta åkte den från mig, men det är vel för att det snöar och är halkigt.
sen hade jag fått tid hos hälsocentralen idag, klockan två, och inte då för att jag har vart sjuk utan förr min tåå. har haft nageltrång&infektison under nageln, mysigt!
och det har gjort hur ont som helst, så nu ska jag käka pencelin i 10 dagar, sen ska jag tillbaka åså ska dom skära i nageln, ingenting jag ser fram emot. sitter hemma hos bästavän nu. mamma kanske hämtar mig snart annars tar jag bussen sen. skriver nog mer ikväll. här kommer en snygg bild på mig&skalk:D



snygga, jo tack vi vet!


live your life, you never know which day is the last.


höhö, rubriken sämmer ganska bra tycker jag? :D

nu hoppar jag ner i sängen, ni kan ju smsa.. men jag är ju som jag är. jag brukar ju somna tidigt som alltid annars, ibland sover jag halv tio (a) HAHA.

0 7 3 8 2 1 4 5 0 9




tack älskade elin!

sådär, nu är designen&headern fixad. det var liksom inge roligt att blogga när headern va så trist.
men nu ska jag bli bättre, nu ska jag försöka blogga varje dag, vi får se hur det går, upp till bevis. och som jag sa i förra inlägget, jag ska bli bättre med billderna, idag kommer tyver ingen eftersom att jag inte hittar datakabeln.. jag ska be sofie ta med en i morgon för hon har några stycken.
nu är jag så gott som frisk, har lite ont i halsen och hostar väldigt mycket. men imorgon är jag tillbaka i skolan, ska faktsikt bli ganska kul! känns som att jag har vart borta skitlänge fast jag bara vart borta 2 dagar. min moster&kusinerna kom hit för ett tag sen. så vi har fikat och så, nu ska jag duscha och fixa inför i morgon.
nu ska jag inte sitta här och babbla om en massa tråkigt!

pusssss

i can not live whitout you, whitout you i would be nothing.

 

när man äntligen får sova, så vaknad man tidigt, är de inte typiskt? vaknade iaf runt kvart i 8.
har legat vid datan sen dess, och ätit frukost. jag måste börja äta frukost. det var faktiskt gott idag.
nu ska jag kolla om andra avenyn har kommit ut, det brukar ju komma ut nio på morgonen. eftersom att jag inte har någonting annat för mig så tänkte jag kolla på det, de är bäst(L)
skriver nog någonting ikväll när designen& headern är fixad. ha en bra dag allihopa.

puss


SÅDÄR!

nu har jag tagit bort alla inlägg. ska börja om nu har jag bestämt mig för

jag vet att jag är verkligen hur dåig som helst på att uppdatera nu för tiden.
men det är bara för att designen är sepe&headern med.
men elin skalk har lovat att hjälpa mig med den i morgon, då ska jag bli bättre på att uppdatera&lägga upp bilder.

efter som att jag fyllde år igår, så fick jag ny mobil. så nu kommer det bli mer bilder!
fick en massa fina grejer. JAG ÄLSKAR ATT FYLLA ÅR :d
men sen vart jag sjuk.. va hemma från skolan idag, och blir hemma i morgon också.
men på torsdag är jag tillbaka igen!
har inte gjort så mcket idag, legat hemma i sängen och tagit de lugnt. suttit vid datan, kollat på film, och sovit.

nu jävlar ska jag bli bättre med uppdateringen åsså hoppas jag på att elin ska hjälpa mig med designen imorgon.

smsa
0738214509

RSS 2.0