Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

Oj, nu har jag inte bloggar sen i måndags, har kommit en massa annat emellan, imorgon är det sista dagen på praon och jag kommer sakna en del ungar, speciellt en av dom, min lilla favorit unge! ikväll har jag pluggat lite och nu har jag precis duschat, funderar på att glo på tv en stund innan jag ska sova, hörs mer i helgen! Godnatt


Happy end

Filmen va ganska bra, eller helt okej! Happy end hette den, lite seg kanske! Nu ligger jag i sängen och ska sova om jag ska orka med morgon dagen.. Godnatt allihopa!


Sliten tjej...

Efter en fruktansvärt jobbig dag på prao på dagis så åker jag mot stan för bio med Sofie, är helt slut det ska bli sjukt skönt att bara ta de lugnt!:)


KUNG!!


Ligger i soffan och kollar på true talent, efter det hade jag tänkt att jag skulle sova..
Fick sms av mamma där det stog att andre hade blivit trea i andra final heatet, vilket betyder pallplats, grattis gubben.. Jag är stolt!


Söndag

Igår kväll hade vi tänkt oss en kväll i soffan med massa godis, men Alexander och hans 3 kompisar kom hit så vi gick ut och va med dom istället, åkte till statiol och köpte godis osv, kom hem vid ett, la oss direkt och somnade, nu är jag påväg hem från köpis har varit där och kikat lite med Sofie. Vi hörs sen!

Har också gått jätte bra för Andre i helgen, igår körde han skitbra och kvalade in som 6a tror jag? Idag är det final och han har haft 3dje bästa tid på träningen och i första finalen låg han 3a och körde jätte bra tills han ramlade och slutade som 7a, nu väntar dom på andra finalen.


Familjemiddag!!

Efter att ha jobbat från 9 till halv sex är jag ganska slut! Men sånt är livet... Nu sitter jag hemma hos moster och har ätit super god middag, blir nog att jag sover hos kusin inatt, hörs i morgon! Puss&kram


Jobba....

Sitter just nu på bussen mot Gävle för lite jobb, känns lite konstigt eftersom att jag inte jobbat sen i augusti! Men vi hörs senare iallafall!!


CRAZZZYY

Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter en rolig kväll, käkade och så, sen åkte dom till Gävle vid halv 11, efter det har jag städar efter dom.. Imorgon står det jobb på shemat sen käk hemma hos moster Mia!

Lycka till i morgon, kör så det ryker håller alla tummar och tår för dig!


RSS 2.0