Motocross ♥

Hemma nu efter en hel helg i Uppsala, har haft det riktigt roligt med massa folk, och även väldigt många nya! Det har varit svemocup och USM! Vi kom hem så sent igår så ja orkade inte uppdatera. Det har gått jätte bra för lillebror iallafall! Här kommer en bild på han

André Högberg

OJ

Sämsta uppdateringen, men när jag jobbar i veckorna är det verkligen fullrulle hela tiden, men nu har jag äntligen fått långhelg! I veckan har jag även hunnit med att följa med till ockelbo på crossträning, och till årsunda igår på träning.. Slutade runt kvart i 4 idag, sprang ner på stan och köpte en tjocktröja på bikbok. Sen tog jag bussen hem och åt lite. Efter det tog jag med mig André och william ner på köpis, köpte en ny maskara och en ny foundation och så köpte vi glass ;) Nu ska jag snart sätta igång med att packa för imorgon åker vi till Uppsala och blir där hela helgen, USM där och André ska köra svemo cup! Kommer bli hur kul som helst! Vi hörs senare.

Glasspojkar!


20.04

Blev grymt lugnt idag, har inte gjort mycket alls, bara tagit de lugnt och de behövdes, ska försöka sova tidigt ikväll, jobb imorgon -,- Vi hörs väl imorgon när jag har jobbat då! PUSS


Söndag..

Har varit en jätte bra helg faktiskt, fast det blir inte så mycket sova som jag hade hoppats.. Igår klev jag upp i tid för att följa med till Årsunda på cross, de va som träningstävling, mycket bra åkare så det var roligt! På kvällen hämtade Pontus, Freija och Sebban mig, åkte lite bil och åt lite donken sen hälsade vi på mamma på jobbet för hon jobbade natt, satt där och fika en stund! :) Sen sov jag så skönt och imorse sov jag till 11 någon gång, ska jobba måndag, tisdag, onsdag och torsdag så ikväll ska jag försöka sova tidigt, hatar att va trött! Vi hörs nog mer idag!


Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg, fyfan va skönt! Jobbade till kavrt i 4 idag så är ganska slut eftersom ja har jobbat hela veckan, men nu är jag ledig helgen sen jobbar jag på måndag igen... Ikväll ska jag kanske på bio med Sebban Pontus och Freija, vi fårse! Vi hörs lite senare. Puss!


Jobb, jobb och ännu mer jobb!!

Förlåt för SÄMST uppdatering... Men igår jobbade jag till halv 3 någonting? Sen mötte jag julia, vi käkade på stan sen va de ju sommarkväll.. Gick där en stund sen mötte vi Tanja så gick vi och köpte lite godis osv, tack för kvällen! Idag började jag 9 och jag jobbade ända fram till halv 6..... Längsta hitils.. Efter det åkte ja hem och la mig i sängen en stund, sen köpte jag och freija glass på donken och efter de hämta Pontus oss, åkte lite bil med han sen skjutsa han hem mig.. Måste sova nu för att jobba i morgon, början 9 men sen är jag ledig hela helgen, WIII! Vi hörs i morgon med ett litet roligare inlägg hoppas jag!!

Lite nytt!

Så nu har jag fixat lite nytt i designen, tyckte det vart snyggare nu... Ska fixa mer någon annan dag men nu har jag inte tid, måste packa för att imorgon när jag har jobbat klart så stannar jag i Gävle, så käkar jag och Julia på någon restaurang och efter det blir de sommarkväll och träffa massa folk! Vi hörs imorgon. KRAM

Riktigt grym är jag, slog ju varvrekord... fast???


Dalacrossen del 2 Emma&Julia







Jag har 48 såna här bilder men ja lägger bara ut dom här, sen kommer det komma någon gång ibland.
I LOVE YOU!

Dalacrossen del 1


Robin Sundell

kungen

Alexander Eklund och Ludde Tröger

Linus Moberg

Julia Larsson

Alexander Eklund

Oskar Enoksson

Isak Gifting

Christoffer Spade

Nisse Källström

Carl Bengtsson

Hampus Israelsson

Felicia Israelsson

William Larsson

Mackan Löfgren

Linus Moberg, sådär kan det också sluta....

Taggade brudar

Andre Högberg (lillebror)

Dom hade ställt sig så fint så jag lärde bara smygfota lite!

Goooooooookart

Viktor Marklund

Marcus Snar

Linus Moberg

Kevin Hedlund och Alexander Eklund

Lillebror i rött

MX2U

Viktor Marklund

Oskar Enoksson

Kevin Hedlund

Alexander Eklund

Andre Högberg

Sebastian Lundgren

Emma Karlsson och Felicia Israelsson

Robin Sundell och Viktor Marklund

Tim Zander


Så nu har jag äntligen fått upp en del bilder här på bloggen, men det kommer mer på mig och Julia, en kväll var vi ner till vattnet och knäppte massa kort på oss två. Dom bilderna kommer synas här snart!
Den där veckan var helt underbar, den va inte ett dugg sämre än förra årets dalacrossen, alla underbara vänner ni är bäst! Alltid roligast med er, ni får en alltid att skratta hur det än är.
JAG ÄLSKAR ER LIKA MYCKET ALLIHOPA, för mig är ni mer än guld värd!

You tell me this is for the best

Förlåt för sämst uppdatering... Men igår när jag kom fram hit till mamma så packade jag upp allting och städade rummet, böt sängkläder osv... Sov ganska tidigt eftesom ja skulle upp 7 imorse, ska jobba varje dag till på fredag. Va ganska mycket att göra idag så jag är helt slut också.. Ska duscha nu sen ska jag försöka få Julia till datorn så ja kan lägga ut alla bilder och även ska ni få höra om hur kung det varit! Aja duschen skriker ni ska iallafall få se bilderna någon gång... :)


Someone Like You

Åkte in till Stan med min låtsasmamma, Liam&Alva. Vi fixade pass eftersom vi åker till Grekland i början av september. Sen lunchade vi på Stan. Nu måste jag börja packa för att resa iväg till mamma idag. Puss♥

I don't miss you anymore

Förlåt att jag lovade er att det skulle komma bilder senare från dalacrossen... Julia är inte hemma just nu så vi får se om de blir i morgon ja hoppas de!! Nu ligger jag i sängen och tittar på film, haha Justin Bieber Never say never, den är väl helt okej.. Vi hörs senare!

HEMMA!

Nu är jag hemma från dalacrossen, eller ja.. Vi kom hem igår kväll men hade fullt upp med att packa upp, slänga grejer i tvätten osv.. Kommer komma ett långt inlägg lite senare men nu ska jag klä på mig och fixa mig lite, kom precis ur duschen!

Vi har det kung!

Vi har det jätte bra här, vi har gjort så mycket saker så ja orkar inte berätta allt. Gokart har vi iallafall kört och jag tror att jag kommer få leva med namnet gräsemma.... Lillebror har kört med super resultat iallafall! Iförrgår i Älvdalen var han 2:a i kvalet och i finalen var han också 2:a. Idag var han 2a i kvalet och 6:a i finalen. STOLT STORASYSTER!
Har kommit fram till Lima nu och imorgon är det sista deltävlingen här, sen åker vi hemåt, kommer uppdatering då! Puss

Äntligen!

Igår satt vi i bilden precis hela dagen, kom fram till idre klockan 8 ungefär! Satt ute med lite folk på kvällen, fast slutade med att jag och julia hamnade i bussen med Alex&Sebban tills de va dags att sova. Va uppe runt 9 idag. Lillebror vann kvalet! Sen i a-finalen vart de massa tok han kom inte med så bra i starten sen vurpade han på nästsista varvet och halkade ner till 13:onde. Men det var bra ändå! Nu har vi kommit fram till nästa bana, älvdalen! Har duschat och nu väntar vi på mat! Ikväll blir det väl som igår kväll ungefär! Kommer nog att komma fler inlägg men vi har det kung! Puss




Gammla bilder förutom den sista som jag och julia knäppte när vi var ute på stenarena på campingen i Lysekil!

Jag vill aldrig älska nån så djupt igen

Sitter på en camping i lysekil nu efter att ha lämnat Uddevalla. Kom fram i fredags, hade så sjukt kul den kvällen men hur mycket underbara personer som helst, helt sjuk kväll med massa äventyr!
På lördagen var det bara att kliva upp och kolla på cross dagen lång, så coolt att se dom, VM brukar man se på tv liksom... På kvällen blev det ungefär som kvällen före, hade superduper roligt och utan dig Julia hade det aldrig blivit så bra! Kommer aldrig glömma dom 2 kvällarna. Minnen för livet!!! Imorgon rullar vi vidare mot Idre för första deltävlingen av dalacrossen 2011, kommer bli hur bra som helst! Vi hörs sen. Puss på er



RSS 2.0