Bästa helgen

I fredags åkte jag med Hampus och hans familj till Norrtälje, vi tältade tre nätter, alltså tills på måndag. Det var 3 riktigt underbara och roliga dagar, hade så jäkla roligt! På fredagen när vi kom fram satt vi upp tältet sen kollade vi runt lite. På lördage gick vi på stan hela dagen och efter det så åkte vi en jätte stor rutschkana, superkul, sen grillade vi och så på kvällen. På söndagen åkte vi med båten över till Åland och var där hela dagen! Åt god mat på båten och hade en härlig dag på Åland, kollade på båtar, spelade minigolf osv.. Kom tillbaka vid 9 då spelade vi UNO och efter det sov vi. På måndagen började Hanpus hockeyläger så han åkte vid 8 på morgonen, jag Moa och Jane cyklade ner på stan och kollade lite sen kollade vi på hans ispass innan de va dags för mig att åka hem, ville verkligen inte åka hem för hade så roligt där, men tack för dom underbara dagarna! Och tack Hampus för att du är världens bästa kille, jag älskar dig så obeskrivligt mycket, min finaste!


/moa

Hej


Ta mig tillbaka

vill tillbaka till detta underbara land nu nu nu nu

TISDAG

På söndagkvällen kom Hampus hit och vi åt pizza och kollade på film med pappa&Lena och när den var slut kollade vi klart på The Last Song, finns ingen sorgligare film! den är helt sjukt sorglig, aldrig grinat så mycket till en film!:( Sen somnade vi ganska tidigt för jag trodde att jag skulle jobba men de blev inge jobb för min del eftersom att vädret var kasst. Igår kväll kom jag och Clara på att vi ska börja hårdträna och bli duktiga!! Så vi startade idag, gymmade på friskis och på torsdag blir det mer! Har ju inte skrivit så mycket dom här dagarna så kommer lite bilder från när jag och Clara va på stan förra veckan! Puss
 

TJALOLAAA

Igår kväll så firade vi bästa mormor hemma hos Mia och Peter med god mat osv.. Idag har jobbat hela förmiddagen och när jag slutade så stannade jag kvar och badade och solade lite med Mia Rasmus och Linus, dom lurade också upp mig på tian och tror ni jag hoppade? JAAA! Nu ligger jag i soffan och kollar på sommarkrysset och när det slutar ska jag ta en springtur, en dusch och sen lägga mig i tid.


Hallå där

Blogg.se appen på telefonen har inte funkat så jag har inte kunnat skriva någonting för har inte orkat ta på datan.. Men helgen i Uddevalla va iallfall helt jävla grym, går inte att beskriva hur roligt det är där, hittade även lite nya friends på fredagen, Fille&Daniel, som vi hade riktigt kul med hela helgen! :) Lördagen var också helt grym, träffade en massa folk som jag inte träffat på super länge, så underbart att träffa alla, saknar alla precis lika mycket, bästa vännerna!!!!!! Dagarna efter vi kom hem har spenderats med massa härliga tjejer och såklart Hampus! Vi Hörs. 
 
 
 
 

RSS 2.0