FREDAG!

Äntligen kan jag pusta ut efter en jobbig vecka i skolan med mängder av plugg! Idag gjorde jag två prov, ett hemkunskapsprov som gick grymt bra, och ett no prov som också gick bra, känns så skönt att det äntligen är fredag, nu ska jag hem och duscha och byta om för att sen äta tacos med Matilda och hennes kompisar innan dom ska ut på krogen! Vi hörs senare.


GRATTIS STORASYSTER!!!!

dag har det varit fullt upp hela dagen, Matilda fyller 18 idag så vi har haft "kalas" i en lokal en bit härifrån, både släkten på mammas sida och på pappas sida har ätit massa tacos, hur mysigt som helst har det varit, grymt lyckad kväll! Nu har mamma bankat in det sista i mitt huvud till provet i morgon så hoppas det går bra.. Måste sova nu om jag ska orka i morgon! Godnatt på er!


Utelåst...

Dagen började som alla andra dagar med skola.. Det här är jobbigaste dagen på hela veckan, sen lunch och många lektioner! Och jag kände redan i söndags att jag började bli förkyld igen och det blev absolut inte bättre av att jag idag sprang konditionstestet.. Känner redan nu hur det blir sämre, smart?! Aja, efter skolan åkte jag till köpis med Freija och fixade lite grejer men vad kan jag ju inte skriva eftersom det finns en syster som fyller 18 imorgon kanske? :D nu sitter jag iallafall utelåst på altanen eftersom jag glömde mina nycklar hemma i morse... SMART EMMA.. hoppas någon kommer hem snart!


21.24

Idag har jag och Sofie försökt komma igång med allt pluggande, just nu är det verkligen hur mycket som helst jag förstår inte hur jag ska orka och hinna allt, två prov den här veckan, och ett förhör... Och allt är stora grejer! Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa på hemkunskapen och på so:n.... Så hörs vi säkert i morgon! Godnatt på er


ÄNTLIGEN!!

Nu när det finns blogg.se app för iphone kommer jag börja blogga på riktigt igen! Anledningen till att jag inte varit uppdaterad här tidigare var varit pågrund av att jag nästan aldrig sitter vid datan.. Men nu är jag tillbaka igen!!! PUSS


HEMMA

Kom hem från Grekland i Onsdags, hade en riktigt grym vecka på rhodos med underbarar människor, massa bad, sol, sköna utekvällar osv... Men ganska skönt att vara hemma också, nu är det helg och jag ska bara ta det grymt lugnt i helgen! Puss



Mot Grekland!

Nu är väskorna packade, åker till Grekland i en vecka nu! 
Hoppas att allt är bra här hemma och jag önskar André stort lycka till i helgen på svemocup, kör försiktigt! 
Ska försöka komma hem brun nu! PUSS


Vart jag mig i världen vänder

Är lite dålig med den här bloggen kan jag väl hålla med om starkt.. Men det är synd att det inte finns nå app för iphone på blogg.se.. Men mina dagar rullar på, helgen tillbringades på Hofors crossbana och André körde riktigt riktigt bra! Han blev 4a och dom tre som var före han är ute och kör EM osv, riktigt bra!
Skolveckorna blir mer och mer seriösa och jag måste ligga i extra eftersom jag åker till Grekland på Onsdag, WIII!! Nu sitter jag i soffan med Sandra och letar lite skor och sånt nödvändigt.. På lördag är det tävling på hemmabanan i skutskär, hoppas på det bästa! Nu ska jag snart sova men vi hörs!


Motgångar ger framgångar!

Skönt att halsen är bra, är mest snuvig osv nu.. Men imorgon är klockan ställd och äntligen kommer Sofie att vara där! Har suttit och pratat med lite folk nu på kvällen och ska snart sova..
Det var ju meningen att det skulle vara dubbeltävling i helgen men Falun har ställt in sin tävling vilket vi hoppas att inte Hofors gör också! För då drar vi i morgon kväll, hoppas det kommer kännas bra att stå där och kolla när grinden ska falla! Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag sova!

Impossible

Har vaknat nu, va hemma en dag till eftersom jag hade feber igårkväll och vill vara frisk i helgen.. Men imorgon är jag tillbaka igen! Idag ska jag ta det lugnt och göra mattteläxa. Kolla på någon film också! Puss



RSS 2.0