dålig uppdatering..

har vart grymt dåligt uppdatering nu ett tag, men har haft ganska mycket för mig, ganska mycket rolitgt! orkar inte skriva om vad jag har gjort men den mesta tiden har vel tillbringts med världens bästa julia! nu har jag precis storstädat mitt rum och ja kan lova at de va grejer överallt och damtusstar stora som odjur.. fyfan men nu är de fint.. ska ta en dusch sen ska jag hjälpa mamma plocka undan nere, sen ska jag bara ta de llugnt, slå på en film eller nått..

när allt inte går som de ska, är det svårt att avgöra rätt och fel. 
en sorg, en massa minnen, en underbar tid, går inte att glömma!

sofie och issa ♥

sitter nu och äntar på mina soetingar! ska käka pizza med dom& mysa lite.  HHAHHA!

att tiden med dig har ju läkt mina sår

tjao töntar!  har inte så mycket tid att blogga, ska inte skriva nå nu häller, skriver i mrorogn, pusssen
mitt blonda håååårr  :'( (u)

I never want to lose you ♥

orkade inte blogga igår och hade inte tid häller. kom hem efter en asjobbig bilresa, duschade sen kom pontus direkt, åå hade inte träffat han på tre veckor. älskar dig du är världens bästa! sen åkte han hem oså.  idag vet ja inte vad ja ska göra, ska iaf va med han ikväll, på dan ska ja nog cykla ner på köpis&möta issa och sofie, puss så länge.
bilder från göteborg kommer, matilda måste bara skicka alla bilder.
<3

lost without you

ja... har vart innne i varbeg idag. vart på stan där& kikat runt lite, ätit pizza och så, nyss kommit hem nu och snart kommer kusin frida hem från holland. fan va ja längtar efter att få träffa hon, va ett år sen nu :o
i morgon blir det liseberg sen en lång bilresa hem, fan:( men pontus kommer ju också hem så ska träffa han i morgon kväll, SKÖNT! loveu.  

pussstja


FRAMME

nu är jag framme i göteborg! faen va najs. bilresan va ganska lugn faktiskt, sov typ hela vägen.. så skönt. har käkat tacos och så nu, så ska kolla linas kvällsbok med syster nu, haha den filmen suuuuuger, men de va de bästa vi hitta :) bloggar nog inte i morgon för kommer inte ha tid, ska till ullared på dagen sen vidare till orust på louises konfermation. NAJS! aja pusss


hejdå valbo, hej göteborg

NU DRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR VI! hemma på tisdag, bloggar i göteborg också!
ring&smsa för bilrelsan kan bli trååååååki.
pusstja

HEMMA

nu är jag hemma.. känns som de va år sen ja såg mitt rum :o va ju dalacrossen först, sen direkt till stugan! aja har haft det grymt roligt med världens bästa elin ädel. nu ska jag bara packa om och fixa lite, sen drar jag till göteborg i morgon bitti och hälsar på kusin och faster, liseberg och ullarde blir det också, faen va najs. när ska jag få komma hem och slappna av då? haha! nu ska jag hoppa in i duschen, sen börja packa lite, sen köpis med syster!
PUSS

gangsterzz

tjena! lite dålig uppdate kanske, men har inte haft tid& ork.. pluss att internet inte är så bra här ute i skogen, haha aja vi har grymt mysigt! badar och solar, skriver ikv. pusss
du är kung hjärtat!

DALACRSOSSEN 2010

nu kommer lite bilder från dalacrossen:
lillebror i lima
jag och felicia hoppar 5:an
lillebror i älvdalen
snärtan kör gocart i mora
alexander kör gocart i mora
lillebror i  mora
kungen kör gocart i mora
jag och felicia hoppar 10 an
85 u - träning
loffe och hampus
oskar marklund klar inför gocart
alexander eklund
nisse kjällström
viktor marklund
emil lindholm
nisse kjällström, jesper höglund, vetinte
viktor marklund, GRATTIS!
linnea wallin
där fick ni hälften iaf

hemma från dalacrossen

kom hem från mora för ett tag sen.. kan inte säga annat än UNDERBART! har haft det så fruktansvärt bra.. och jag vill redan tillbaka.. nu ser jag fram emot dråpslaget! FFAAAEEN VA NAJS! aja kom nyss ur duschen, fötterna va förfan svarta:o haha riktigt skönt med en dusch, är helt slut, skulle kunna somna här& nu. därför orkar inte ja greja med nå bilder, de får bli i morgon! men har ingen datasladd för den är hos mamma så vi får se när de bli föresten! nu ska ja chilla till en film medans alla andra har huuuuuuuuuuuuuuuuuuuur kul som helst :(
ska tacka alla för en underbar vecka i lima, älvdalen och mora. pussspådet
JULIA LARSSON, du är allt och mycket mer. du är  luften jag andas, du är som en kroppsdel ja inte kan va utan! jag älskar dig gumman.

älvdalen

sitter just nu i en husvgan i älvdalen, och jag kan lova att det är helt öde här :) haha bror har täävlat i lima idag, och det gick kanon fint! duktig den lilla pojken ändå. nu ska jag va social med julia och felicia.. pussssstja

tralallala

glömde ju säga, LYCKA TILL LILLEBROR!


gammal bild


gamla bilder


gammal bild


haha jag hade bara gamla bilder, men det fick duga ändå ;)

packat och klart

nu har jag packat klart och städat lite.. orkar inte storstäda men aja. nu drar vi snart, och jag är sjukt taggad :) bara lite saker som måste fixas nu, måste leta på min jacka för den har sprungit bort:( måste hitta den ifall de blir skitväder ;s men vi ska ju hoppas på sooool! nu ska jag fixa lite gran, sen taggar vi mot lima! wiie. hörs om en vecka, om jullan har datan med dig så kommer nått inlägg. pusspuss
ja saknar dig pontus, kom hem!
ser ut som ett mongo gör jag, hittade ingen bättre!
JAG ÄLSKAR DIG SAGA

DALACROSSEN!

nu ska jag packa det sista och städa lite på rummet så det är fint till jag kommer hem igen! blir borta till på lördag, ska bli så jäääääävla roligt! aja jag har ganska mycket att göra så jag skriver när jag är klar med allt..

dålig uppdatering

har vart dålig uppdatering nu, men har inte haft tid.. har haft fullt upp med mina brudar! igår var vi vid gavleån och bada, dom sa att den som inte badar åker i! så det var vel bara att bada de :( haha, sen cykla vi hem helt blöta.. haha kom hem och slog på en wallander film! sen när vi skulle sova va de typ 515.545 grader i sofies rum, så vi fick dra sängen till under fönstret, haha kul att man hade typ 1000 myggbett i morse också (y) i dag har vi stekt på valbobadet med people :) kom hem precis, och idag ska mäster kockarna laga mat själv för irene kommer inte hem förns 10, nice de;) vet inte vad vi ska göra senare.. jag måste vel hem och packa för jag drar ju på dalacrossen i morgon, wiiiee. med bästajulia! skriver sen! pusssss


bilder kommer sen, för datan har DAMP

pizza på g

nu ska jag äta pizza, som jag har längtat efter heeeela dagen! gu va gott de ska bli! sen får vi se om ja hänger på ut och grillar, de visar sig, annars går ja hem till bästavän och kolla film med henne, sen badar vi på harnäs i morgon.
pusssän!
l.oveuu

härligt!

har vart på sötutt och badat hela dagen med mina brudar! har haft det underbart, varmt också ;) nu ska jag duscha och fixa mig lite gran sen tror jag att jag ska sova hos bästavän och kika film&så.. isf så ska vi ner på köpis först och köpa nått gott.. nu väntar duschen. heiidoo
jag saknar pontus! KOM HEM



badaaaaaaaaa

fan va fint väder det va idag då! blir att åkaoch bada med flickorna.. känns lite jobbigt efter en jobbig natt.. men aja, de blir nog jätte roligt! sen ikväll ska jag bara ligga hemma och kika film.. nu måste ja packa!
heido
when a person really shown that they repent, then they 
world a second chance .. and it has made you darling! you are 
universe, you are the best I have, I have actually 
realized, long ago


haha, loveyou sweetie





allting har en förklaring

nu har jag vart ute på lite äventyr.. kanske inte de roligaste men, vissa saker är sköna att få överstökat! nu ska jag kolla på en film& lägga mig i sängen resten av dagen.. funderade på att cykla ner till köpis och köpa godis.. men neeej ja tror inte de.. orkar inte! nej nu ska jag jag göra nått vettigare..
jag har faktiskt kommit på, att jag har världens underbarste pojkvän, fastän alla gör misstag!

stronger

nu sitter ja här i sängen och ska tanka ner några filmer och kolla på dom.. sen ska jag ta en dusch. ikväll ska jag bara ligga hemma och kolla på film så kommer vel nån uppdatering då.
jag måste bara saga, JAG ÄLSKAR ER FARMOR OCH FARFAR, NI ÄR BÄST!

I promised myself not to give up..
Now i know that I can trust myself!

jag släppte händerna, jag försökte hitta ut

vad ska man göra idag då? INGENTING..
ngrköngkötemäfglmälmfmgälf,snghägmdf

<3

learn life's great mystery, to love, forgive and forget .. 
they are not as easy as it looks from

fan

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan?! finns de nått annat att säga? NEJ.
orkar inte.. är trött ledsen arg och besviken.. alla kanske redan vet vad som hänt och om ni inte vet så kommmer ja  ändå inte skriva ut i bloggen, OVERKLIGT!

RSS 2.0