Dålig uppdatering...

Såg nu att jag inte har bloggat sen midsommardagen, så det kommer ett ganska långt inlägg nu istället då. 

Lördag: åkte till stugan och sov där till söndagen, vi åkte fyrhjuling och lite sånt där, fiskade osv.. 
 
Söndag: Kom hem från stugan vid klockan 8, Hampus kom hit direkt och vi kollade på fotbollen och sen sov han här. 
 
Måndag: Vaknde bredvid den finaste, men han skulle åka och träna klockan 9 så jag gjorde frukost till han sen gick jag och la mig igen, sen kom han tillbaka vid 11 och då vaknade jag precis. På kvällen åkte jag hem till Clara och vi  gjorde iordning mat, kött och pommes, bäddade också fram dubbelsäng framför tv:n och kollade på film tills vi somnade, hade as kul!!! 


Tisdag: Åkte hem från Clara vid 4, åt mat hos farmor och efter det åkte jag till Hampus, men han åkte och spelade landhockey så jag kollade på allsång på skansen med Magnus istället tills han kom hem, sen somnade vi. 

Onsdag: Vi klev upp i tid för att jag skulle jobba och Hampus skulle och träna, jobbade hela dagen sen åkte jag tillbaka till hjärtat, vi cyklade och köpte glass, cyklade ner till bryggan och tömde ur båten, sen åkte vi hem och åt mat, kollade fotboll och sov där igen, mysigt!! 
 
Idag: Jag lärde åka vid halv 9, så jag bäddade ner Hampus och lät han fortsätta sova, sötnosen min!! Jobbade bara till halv 11 ungefär sen åkte jag med farfar hem. Nu har jag STORstädat mitt rum och tvättat lite kläder eftersom vi drar till UDDDDDEVALLLA imorgon! WIIIIIIIHO. Ska forstätta med det nu. 
 
Vill bara säga att dom här dagarna har varit alldeles underbara, 
JAG ÄLSKAR DIG CLARA 
JAG ÄLSKAR DIG HAMPUS

Midsommar

Vaknade runt 9 igår, gjorde mig iordning, lockade håret och sådär. Sen åkte jag till Hampus, hade inte träffat han på flera dagar så det var skönt att få träffa honom igen. Vid 2 åt vi lunch hos deras mormor och efter det åkte vi och kollade när alla dansade runt midsommarstången, efter det åkte vi till en liten ö där vi grillade och hade det jätte trevligt hela kvällen. Vid klockan 1 kom vi tillbaka hem till dom och vi somnade ganska fort. Imorse blev vi väckt vid halv 10 för att Hampus skulle iväg. Nu har jag nyss tagit en springtur och ska snart ta en dusch. Vi hörs. 
 

Vilket väder det bjuds på

Igår skrev jag ingenting, låg och solade vid Jessikas pool men hon och Julia! Fick lite färg men brände mig också lite! Efter det åkte jag till Woxna på motospeeden och kollade! Somnade när jag kom hem också. Idag vaknade jag vid 10, gick ut och la mig i solen och har legat här hela dagen nu! Så jävla skönt!! Man måste passa på nu!! Igår kväll kom världens bästavän hem så vid 7 ska vi mötas för lite käk tillsammans på stan!! LÄNGTAR!! Ikväll kommer Hampus hem också, så de blir att fira midsommar tillsammans med han och hans familj! Vi hööööööörs


4 månader

Idag har jag och mitt hjärta 4 månader, det är dom bästa månderna i mitt liv! Älskar dig, nu och föralltid!

Vill ha finväder!!!

Hoppas på finväder i morgon också, iallfall som det har varit idag, helt okej!! Ligger i sängen nu och kollar på film, kommer nog somna i ganska bra tid iallafall! Puss

Herregud vad jag saknar detta....

Sällan........ Less

Har legat ute i solen hela dagen och nu ska jag ta mig ett intervallpass på springbandet och rensa tankarna, det behövs. Vi hörs!!!
Kom hem nu!!!!!!! I NEEEEED YOU

Lite nytt

Det blev ganska mycket shoppning dom här dagarna, men det var välbehövliga saker, är väldigt nöjd! Ha det bra allihopa! 
Ville bara säga en sak, det har gått en dag utan min älskling och jag saknar han redan, ska alltså va utan han i 5 dagar till, vill inte :( Om du läser det här, jag älskar dig!!!!!!!!!!

-

Började dagen med en springtur, kändes välbehövligt! Nu sitter jag och äter jordgubbar och vindruvor och ska snart ta en dusch och efter det åka ner på köpis! Måste börja bli lite nyttigare igen!!! Ha en bra fredag.

Super start på lovet

Igår kväll så åkte Jag och Hampus familj ut med båten, vi åt pizza och spelade kort, de va super mysigt! Kom hem vid 11 och la oss vid 12, imorse så körde vi dunken med Moa, Alva och Sofie, super kul det med! Sen åkte Hampus till träning och jag åkte till mormor och satt där med henne och pratade i nästan 2 timmar, jätte trevligt! Efter träningen hämtade han upp mig och vi åkte till mig och gjorde oss iordning lite, sen åkte vi och käka pizza och sen mös vi till en film. Nu hade jag tänkt lägga upp lite bilder från igår sen ska jag sova. NATTII

Jag vill tacka för 3 underbara tillsammns, dom 3 åren har varit så jäkla bra, även fast dom varit väldigt dåliga ibland också. Man kunde komma till skolan på dåligt humör, men ni gjorde alltid så man fick sig ett gott skratt, hoppas alla får ett superbra lov! Kommer sakna er, verkigen hur mycket som helst.

Fick även 1 ros av Familjen och 1 av moster&kusinerna, tack så mycket!
Fick mer blommor och ett precentkort som inte är med på bilden, och ett halsband av mormor&morfar! TACK<3
Tröjorna fick jag av min underbara kille, tack gubben! Supersnygga, älskar dig min bäsaste

SOMMARLOV!!!!

Idag fick vi sommarlov! Har spenderat dagen med Hampus och ska fortsätta med det! vi ska ut och åka båt och mysa! Jag skriver imorgon och då kommer det bilder osv. PUSS

GRATTIS FINASTE UNDERBARASTE

Idag fyller världens finaste vän år! Jag hoppas den här dagen har varit bra, jag älskar dig så fruktansvärt mycket och jag är så tacksam över att ha dig vid min sida, det betyder så mycket! Finns ingen som kan ha så kul som vi, du är bäst.

Sommarlov imorgon...

Ja, i går var det avslutningsmiddag, Hampus kom hit påå morgonen och vi fixade oss sen skjutssade farfar oss till Gävle, resten av dagen spenderade jag med Hampus också! Idag hade vi klassens dag i boulongen och sen käkade vi inne på nian, super mysigt! Imorgon får vi sommarlov och det känns jätte konstigt, efter 3 år med den här härliga klassen ska vi bara skiljas? :( Aja, nu ska jag fixa lite inför imorgon. PUSS


LYCKLIG

Klagar inte på livet nu alltså, imorgon är det avslutningsmiddag för alla 9or och och på tisdag har vi klassens dag och vad händer på onsdag? SOMMARLOV!!
Just nu känns allt så underbart!!
Har varit med Hampus nästan hela dagen, vi har ätit Kina mat och haft det mysigt bara! Ha det bra

Söndag utan ångest

I fredags var det fulltupp. Klev upp vid 9 och började göra mig iordning, vid 11 kom Hampus och vid 12 åkte vi mot stan för att kolla när dom sprang ut från skolan, efter det var de mat och sånt hos oss med massa folk. På kvällen åkte vi hem till Hampus och sov där. Igår gjorde vi lite allt möjligt på dagen, vi var in till stan, käkade donken osv.. Efter det åkte vi till mig och jag fixade mig för att åka hem till Clara eftersom hennes pappa gick ut skolan, va fest där hela natten och vi hade det hur kul som helst! Kom hem för en halvtimme sen, väntar på Hampus nu. Puss


TOOOORSDAG

Har liksom inte gjort nått speciellt i skolan idag, eller jag gjorde klart den där lilla kompliteringen och städe ut mitt skåp och kastade verkligen ALLT. Och det känns förjävligt... Vill men ändå inte liksom. Efter skolan åkte jag hem till Emma i Häcklinge och hon fixade mina naglar, blev super nöjd, tack så mycket för det!! Nu har jag fixat så jag har allt klart vad jag ska ha på mig i morgon, bara skor kvar och de löser jag imorgon. De är stundent som gäller här i morgon så jag är ledig hela dagen!

Tisdag och ledig i morgon!!!!

Var verkligen dö trött i morse men jag kom upp ändå tillslut, cyklade till skolan gjorde jag också! Har varit en lugn och skön dag och jag har gjot klart mina 2 rester, har ingenting kvar nu förutom en liten rest som jag ska göra på torsdag. Ikväll blir det Hagaströmsmys, ser verkligen fram emot denna kväll! Ha det bra! Puss

.

Kollade på BB finalen med kusinerna Hirsch igår kväll och efter det sov jag där, hade ju inte speciellt långt till skolan imorse! Dagen har varit väldigt bra faktiskt, blir ledsen när jag tänker på att allt vi gör den här veckan är för sista gången, våran sista idrottslektion var idag också, har världens bästa klass och jag vill bara inte skiljas ifrån dom, kommer dö på skolavslutningen eller nått.. Nu ska jag sova, godnatt..
Skolavslutningen förra året....

SÖNDAG

I fredags efter Hampus träning kom han hit och duschade och sådär innan vi åkte hem till honom, han bjöd på pizza!! Sov där och igår så tog vi de mest lugnt hela dagen eftersom vädret inte var på topp!! Käkade hemma hos honom innan vi åkte hem till mig, käkade här också, haha alltså vi äter fan hela tiden.... men vid 12 någon gång åkte han hem och jag la mig för att sova, ikväll ska jag vara med Elin! Men först ska jag plugga... Vi hörs! Puss

 


FREDAG

Fick lite sovmorgon imorse, fick skjutss av farfar till stan vid kvart i 9. Skulle på rättegång med några från våran klass och 7B. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade en halv lektion innan vi fick sluta. Åkte till köpis med Clara och kikade lite, fick med mig en bekini hem! Nu ligger jag hemma i sängen och har duschat och kollat på Big Brother, ikväll ska jag vara med Hampus. Vi hörs!

RSS 2.0